Welkom

Douglashout Company 

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de levering van Douglashout: planken, balken, vellingdelen, vlonderplanken. In diverse afmetingen en in diverse lengtematen. Fijn bezaagd of geschaafd. Voor buitentoepassingen of voor binnen. Voor de doe-het-zelver, de klusser of de professionele timmerman. Voor enkele planken of balken of een hele stapel. Opgehaald of thuisbezorgd. Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop.
Al ons Douglashout draagt het FSC-keurmerk en is dus afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Wat is Douglashout?
Douglashout is een zeer duurzame houtsoort van goede kwaliteit, die uitermate geschikt is voor -onbehandelde- buitentoepassing. Meer informatie over Douglashout leest u hier. Voor het assortiment verwijzen wij u naar de webshop.

Maatwerk
Wij leveren tevens timmerwerk op maat. Onze ervaren timmermannen en meubelmakers kunnen vrijwel elk door u gewenst product, op maat maken. Uiteraard ligt daarbij de voorkeur op producten van Douglashout. Tuinmeubels, een overkapping of veranda, een tuinhuis of blokhut, een terras van vlonderplanken, een kapschuur of dierenverblijf, een schutting of poort: uw idee is onze uitdaging!

Afhalen of bezorgen
U kunt uw Douglashoutbestelling via de webshop plaatsen, vooraf betalen en deze op afspraak afhalen bij ons magazijn in Hedel (gemeente Maasdriel), gelegen nabij de A2 tussen ‘s-Hertogenbosch en Zaltbommel. Afhalen zonder afspraak is mogelijk op maandag- t/m vrijdagochtend van 08.30 tot 12.30 uur, en op zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur. Bezorging is mogelijk in een regio van ca. 30 km rondom Den Bosch. Informatie over de bezorgkosten en -gebieden treft u hier aan.