Wie zijn wij?

De Douglashout Company
Wij zijn een enthousiast bedrijf waarin onze ruim 30 jaar ervaring met Douglashout, in zowel de verwerking als de in- en verkoop, is ondergebracht. Onze Douglashouten ‘boom’ heeft 4 takken:
– Houthandel
– Maatwerk timmerwerken
– Buitenmeubelen
– Bouwpakketten

Houthandel
Bij dit deel van ons bedrijf kunt u terecht voor de aanschaf van losse planken, balken e.d. Wij staan hierbij altijd klaar om u van advies te dienen en uw (bouw)plannen met u te bespreken. Zodoende kunt u er zeker van zijn dat u de juiste materialen (met name zwaarte en dus afmetingen van het hout) voor uw bouwplan heeft gekocht. U van advies dienen vinden wij vanzelfsprekend en beschouwen wij als service.

Maatwerk timmerwerken
Onze timmermannen realiseren dagelijks de mooiste projecten in Douglashout, variërend van een schuur, overkapping of veranda tot aan een schutting, vlonderterras of prieel. Alles op maat en alles naar de wensen van u als klant. Voor een impressie van onze maatwerk timmerwerken, klik hier.

Buitenmeubelen
Dankzij de brede toepasbaarheid en duurzaamheid van Douglashout, leveren wij een variëteit aan buitenmeubelen zoals tafels, banken, bloembakken, buitenkeukens, dierenverblijven, hekwerken, tuinpoorten, schuttingen, klimtorens, speelhuisjes etc. Al deze producten zijn door ons zelf vervaardigd en dus geen massaproduct of afkomstig uit een ver buitenland. Ook hier geldt dus maatwerk als uitgangspunt en wij kunnen op dit gebied dan ook vrijwel al uw wensen vertalen in een prachtig eindresultaat.

Bouwpakketten
Vindt u het moeilijk om iets zelf te bouwen of ontbreekt het u aan het juiste gereedschap hiervoor, maar bent u handig genoeg om een bouwpakket (eventueel met wat hulp) te monteren? Dan kunt u bij ons ook terecht voor bouwpakketten.

(douglas)Houtbouwers
Bij ons draait alles om hout. Douglashout wel te verstaan. Ons bedrijf werkt al jaren met dit duurzame en milieuvriendelijke hout en realiseert hiermee de mooiste tuinobjecten op maat en naar de wensen van onze klanten.
Ons bedrijf heeft een uitgebreide portfolio ter beschikking met voorbeelden van gerealiseerde projecten en u kunt in onze showroom verschillende producten bekijken.

Voor een aantal voorbeelden kunt u kijken op de pagina maatwerk timmerwerk. Heeft u ideeën of wensen, maar ziet u geen kans deze zelf ten uitvoer te brengen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertalen uw wensen in een duurzaam eindresultaat!