Over ons

Douglashout Company

Welkom op onze website. Wij zijn een enthousiast en professioneel bedrijf waarin wij onze ruim 30 jaar ervaring met Douglashout, in zowel de verwerking als de in- en verkoop, hebben ondergebracht. U vindt ons in Hedel, direct aan de snelweg A2, met ons houtbouwbedrijf, onze houthandel, winkel in aanverwante bouwmaterialen én showroom. En dat allemaal op 1 adres! U bent bij ons 6 dagen in de week van harte welkom. Kijk op deze website voor onze exacte openingstijden.
Geen gelegenheid om bij ons langs te komen? Dat vinden wij natuurlijk jammer, maar gelukkig kunt u voor het overgrote deel onze producten en artikelen ook online via onze webshop bekijken en bestellen.

Onze Douglashouten ‘boom heeft 4 takken’
Douglashout Company Hedel

Houthandel

Bij dit deel van ons bedrijf kunt u terecht voor de aanschaf van losse Douglashouten planken, balken e.d. Wij staan hierbij altijd klaar om u van advies te dienen en uw (bouw)plannen met u te bespreken. Zodoende kunt u er zeker van zijn dat u de juiste materialen (met name zwaarte en dus afmetingen van het hout) voor uw bouwplan heeft gekocht. U van advies dienen vinden wij vanzelfsprekend en beschouwen wij als service. Wij hebben een grote en gevarieerde voorraad aan Douglashout in vrijwel alle kopmaten en afmetingen. Mocht het voorkomen dat wij iets van uw gading niet op voorraad hebben, dan bestellen wij dit bij onze importeur en hebben wij het hout doorgaans binnen enkele dagen in huis. Het door u gewenste hout is direct in onze houthandel te koop en dus ook mee te nemen, maar natuurlijk ook te bestellen via onze webshop.

Winkel in bouwmaterialen

In onze winkel vindt u alle materialen die nodig zijn om uw project te realiseren. Dit varieert van allerlei soorten schroeven en ander bevestigingsmateriaal tot aan betonpoeren, dakbedekking, hang- en sluitwerk, plaatmateriaal e.d. Maar ook voor een zinken regenpijp of -goot, kunt u in onze winkel terecht.
In onze winkel treft u ook aan aantal kant-en-klare producten aan zoals schuttingschermen, tuinpoorten, shutterschermen en kliko-ombouwen.

Bouwpakketten – standaard of op maat

Vindt u het moeilijk om iets zelf te bouwen of ontbreekt het u aan het juiste gereedschap hiervoor, maar bent u handig genoeg om een bouwpakket (eventueel met wat hulp) te monteren? Dan kunt u bij ons ook terecht voor standaard bouwpakketten van tuinhuisjes, schuurtjes, overkappingen of een combinatie hiervan. De bouwpakketten kunnen ook geheel op maat worden samengesteld, afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden t.a.v. de afmetingen. Bij aanschaf van een bouwpakket, ongeacht of dit een standaard of maatwerk pakket is, hebt u tevens de mogelijkheid om een timmerman van ons in te huren die u helpt met de volledige montage of een deel daarvan, e.e.a. afhankelijk van uw eigen kunnen. Wilt u inspiratie opdoen, dan bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom!

Maatwerk tuintimmerwerken

Onze timmermannen realiseren dagelijks de mooiste projecten in Douglashout, variërend van een schuur, overkapping of veranda tot aan een schutting, vlonderterras of prieel. Alles op maat, ter plekke gebouwd (geen prefab!) en alles naar de wensen van u als klant. Wij komen voordien bij u langs voor het doornemen van uw plannen én om de bouwlocatie te bekijken. Aansluitend ontvangt u dan een offerte. Indien u hierop akkoord geeft, ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging en wordt uw project opgenomen in onze planning.