Reviews

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Het is voor ons erg belangrijk hoe onze klanten onze diensten ervaren. Heeft u een Google en/of een Facebook account? Laat ons dan dan weten of u tevreden bent met onze geleverde diensten. Onderstaande reviews zijn afkomstig van werkspot en Google en Facebook. Bent u ook tevreden over onze diensten? Wij waarderen het enorm als u een review achterlaat op onze website.

Douglashout Company Hedel

GOOGLE EN FACEBOOK REVIEWS

Werkspot Reviews

Arthur Bom

Constructie: Overkapping met schuurtje; Bij de muur
Zeer tevreden over de professionaliteit van het bedrijf. Niet alleen denkt men mee in mogelijke oplossing en draagt met (goede) ideeën aan, ook werkt men zeer netjes en komen ze de gemaakte belofte na. Zelfs de door mij aangedragen wijzigingen van diverse maten op de dag van plaatsing waren geen probleem!

Ik zou dit bedrijf zonder twijfel opnieuw in de arm nemen voor een andere klus!

Anoniem

Constructie: Schuur/tuinhuis
Opdracht grote schuur/tuinhuis lbh:7 x 3,5, x 5m. met verdiepingsvloer. Nette reactie van Hands-on-Company op offerte aanvraag. Afspraak met directeur-eigenaar. Prettig gesprek. Heeft zich aan afspraken gehouden. Is met goede suggesties gekomen, zoals gebruik van Douglashout en isolatie. Prettige samenwerking en goed overleg tijdens bouw. Zeer professioneel uitgevoerd door eigenaar zelf, soms met medewerker, goede timmerman. Werk van uitstekende kwaliteit. Harde werker, uurtarief zeker waard. Arbeid plus materiaal totaalprijs reëel. Conclusie: professioneel bedrijf dat ook grote (timmer)werken aankan. Hands-on-Company is zeker aan te bevelen.

Mark Levy

Constructie: Tuinhuis, Geprefabriceerde carport; Bij de muur
This is one of the best companies I have worked with for home improvements in NL

Communication – first class – Angela always keeping me up to date what time the guys would arrive etc

Offer – Ernst provided the offer with 48 hours and was clear. Most of the time you wait ages for an offer

Work. Great – always 2, 3 or 4 people busy with the construction which was great. Every evening tidied up and all rubbish taken away

I was undecided between brick or wood. The result with wood is great

I have no relationship with this company or any of its staff. I would not hesitate to use them again. Very skilled and always friendly and polite.

Tanja van Roosmalen

Veranda aanleggen: 34 m2; Hout
Prachtig resultaat! Superblij met onze “hut”.

Carla Vogels

Constructie: Alleenstaand
Ik ben super tevreden over het gelopen traject en de uitvoering van de werkzaamheden! Ook de prijs/kwaliteitsvertoning is helemaal correct!
Ik zal zeker dit bedrijf bij anderen aanbevelen en zelf onthouden !

Pim Cares

Constructie: Pergola, Pireel; Alleenstaand
Prettige communicatie. Scherpe offerte. Korte doorlooptijd. Netjes uitgevoerd.

Codrik van de Wetering

Constructie: Tuin
We zijn erg blij met het resultaat. Het overtreft onze verwachtingen en is geheel naar onze wensen opgeleverd door Douglashout Company.

Enige punt van aandacht is dat in ons beeld snel sprake was van meerwerk, met hogere kosten tot gevolg. Dit werd overigens tijdig aangekondigd.

Naast het keurige werk, was de omgang met de heren die de werkzaamheden verrichtten, prettig en professioneel.

Dennis van de Sande

Constructie: Pergola, Pireel; Alleenstaand
Zeer tevreden over de professionaliteit van het bedrijf. Niet alleen denkt men mee in mogelijke oplossing en draagt met (goede) ideeën aan, ook werkt men zeer netjes en komen ze de gemaakte belofte na. Zelfs de door mij aangedragen wijzigingen van diverse maten op de dag van plaatsing waren geen probleem!

Ik zou dit bedrijf zonder twijfel opnieuw in de arm nemen voor een andere klus!

Anoniem

Constructie: Overkapping
Hands-on Company heeft in onze tuin in twee dagen tijd een prachtige overkapping gemaakt. De medewerkers zijn vriendelijk, het eind product is netjes en er wordt gewerkt volgens afspraak.
Wat wij ook erg belangrijk vinden is dat Hands-on Company flexibel is en meedenkt. Tijdens het offerte traject hebben we advies en meerdere opties gekregen. De opties zijn in het belang van de klant, want de geboden opties waren zelfs goedkoper. Ook word je totaal niet gestuurd in een bepaalde optie.
Hands-on Company heeft daarnaast al meerdere keren bij ons kleine klusje gedaan. Van het ophangen van lampen, het realiseren van kastplanken tot het monteren van een kraan.
We zijn erg tevreden en kunnen het bedrijf dan ook zeker aanbevelen!

Anoniem

Constructie: Fietsenhok in de tuin; Bij de muur
Prima uitvoering. Professionele wijze van communiceren. Werd keurig op de hoogte gehouden van planning werkzaamheden.

Anoniem

Constructie: Terrasoverkapping
Hands-on Company heeft een supermooie terrasoverkapping voor ons gemaakt! Goed meegedacht in de offertefase, zeer flexibel in de uitvoering en de nazorg is ook prima. Bedankt medewerkers van HOC.